Internship la Avira: Automation & QA în Virus Lab

Posted on Posted in Stiri

Rețeta succesului Avira este simplă: oameni pasionați de securitate care folosesc cele mai avansate tehnologii pentru a proteja peste 100 milioane de utilizatori din întreaga lume. Pionier al industriei de antivirus, Avira dispune de un sediu și în România incă din anul 2004, specialiștii români fiind o parte importantă din această poveste de succes. Pe măsură ce tehnologia avansează, cererea de soluții de securitate crește semnificativ, iar noi ne extindem echipa pentru a menține cele mai înalte standarde de calitate.

Anul acesta, luptei noastre împotriva malware-ului și a virușilor i s-au alăturat patru studenți prin intermediul programelor noastre de internship. Au fost trei luni în care studenții au învățat să folosească limbajul de programare Python direct de la profesioniștii Avira.

După terminarea acestui internship, Octavian, student la Facultatea de Automatică și Calculatoare din București, a rămas în echipa noastra ca Junior QA Automation: “Eu cred că sunt un programator mai bun decât am fost în urmă cu trei luni, am crescut foarte mult și vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei de la Avira care m-au ajutat să fac acest pas important în carieră.”

Un alt program de internship este acum deschis pentru echipa de Automation&QA din București. Dacă ești pasionat de programare și vrei să lucrezi alături de colegii noștri de la Virus Lab, te așteptăm să te înscrii aici. Există patru poziții disponibile, 4 ore/zi, iar programul este foarte flexibil.

Te asigurăm că experiența profesională vine la pachet cu o atmosferă relaxată, after-hours pe terasă în jurul grătarului și mulți prieteni.

Pentru a afla mai multe detalii despre programele de internship și pentru a descoperi zilnic noutăți din lumea IT, te invităm să urmărești blogul oficial.