International

EESTEC este o asociaţie academică şi internaţională, ce se regăseşte în 53 de centre universitare din Europa:

  • 7 Observers
  • 6 Junior Local Committees (JLCs)
  • 40 Local Committees (LCs)               

 

Iti place sa calatoresti? Atunci EESTEC este poarta ta catre Europa! Comitetele EESTEC organizeaza periodic evenimente (exchange-uri, work-shopuri) destinate exclusiv membrilor organizatiei. Asa ca daca ti-ai dorit vreodata sa vizitezi Munchen, Zurich, Madrid sau unul din cele 51 de orase in care ne aflam, acum este sansa ta!

EESTEC Map V13

 

 

 

41560255_641086909625065_4668743293155147776_nAceasta este condusă de către un Board Internaţional, ce are în componenţa sa doi membri din LC-ul nostru:

  • Chairperson: Elvis Skoždopolj
  • Treasurer: Philipp Butschle
  • Vice Chairperson for External Affairs: Ana Pantelić
  • Vice Chairperson for Internal Affairs: Paula Wesołowska
  • Vice Chairperson for Administrative Affairs: Dajana Yasir

 

 

 

 

 

 

Un prim avantaj al faptului că suntem o asociaţie internaţională constă în faptul că ne putem implica în echipe internaţionale, având oportunitatea de a lucra online în limba engleză cu EESTECeri din toată Europa.

Una dintre cele mai renumite echipe este Training Team. În prezent are 56 de membri, iar aceştia ţin traininguri atât la nivel local, în cadrul comitetelor locale din care fac parte, cât şi la nivel internaţional, în cadrul diverselor evenimente. Cei care îşi doresc să devină traineri trebuie să participe la un eveniment special dedicat lor – T4T (Training for Trainers).

 

 

Pe lângă toate oportunităţile de dezvoltare, EESTEC ne mai oferă ceva: şansa de a călători foarte ieftin prin Europa! Fiecare LC organizează cel puţin o dată la doi ani un eveniment internaţional, la care indiferent dacă există sau nu o parte academică, distracţia şi cunoaşterea culturii respective sunt garantate! La acestea pot participa doar EESTECeri şi se doreşte o diversitate cât mai mare, astfel încât participanţii se vor împrieteni cu oameni din cât mai multe ţări. De obicei mancarea, transportul local şi cazarea sunt asigurate gratuit de către organizatori, participanţii trebuind să plătească doar drumul din ţară până în oraşul respectiv. Durata evenimentelor este în general de o săptămână, dar se poate sta şi mai mult cu acordul organizatorilor.

Un loc special în cadrul evenimentelor îl ocupă Congresul. Se desfăşoară de două ori pe an (primăvara şi toamna) şi reuneşte reprezentanţii tuturor comitetelor din EESTEC pentru a decide viitorul organizaţiei.

 

Pentru mai multe detalii accesati

https://www.eestec.net/