eo3

EESTEC Olympics 3rd Edition

Posted on Posted in Evenimente, Portofoliu

Data desfasurare: 8 – 10 Aprilie 2011

 

Preselectia pe 3 aprilie 16:00

Locatie: holul AN al Universitatii “Politehnica”

Organizator: eeStec

Descriere: Electrical Engineering STudents’ European assoCiation este o organizatie apolitica, non-guvernamentala si non-profit, care se adreseaza si antreneaza prin activitatile sale studenti din universitati, institute si scoli tehnice cu profil electric, din Europa. In prezent, EESTEC activeaza în 45 de universitati din Europa.

Principalul scop al eeStec este promovarea, stabilirea si dezvoltarea contactelor internationale si a schimbului de idei dintre studentii de la facultati cu profil electric. Asociatia isi propune sa asigure educatie complementara celei oferite în universitati prin aplicatii practice si prin contactul direct cu mediul in care acestia vor activa ca viitori specialisti.

Evenimentul pe care eeStec Bucuresti il propune este un concurs de programare intr-un format cu totul inedit, prin care sa creeze mediul propice cultivarii spiritului de competitie intre echipele participante.

Tema va fi un subiect de programare, astfel ales incat implementarea sa se poata efectua in mai multe limbaje de programare, iar rezultatul programului sa poata fi rulat pentru evaluare pe un calculator stabilit in prealabil de catre juriu. De asemenea, incurajam formarea unor echipe din studenti care sa aiba cunostinte cat mai variate, pentru a putea fi realizata si rezolvata o tema cat mai complexa.

Preselectia va fi pe 3 Aprilie ora 16:00 in Rectoratul din Politehnica Bucuresti si va fi un test scurt pe hartie de creativitate, logica si programare.

In ziua de Marti, 5 aprilie, persoanele de contact vor fi anuntate daca echipa lor a trecut sau nu in etapa finala.

Etapa finala va incepe pe data de 8 aprilie la ora 10:00 in holul AN al Universitatii “Politehnica” din Bucuresti si se va desfasura pe parcursul a 24 de ore; Iar in timpul acesta veti avea parte de multe surprize si motive sa faceti pauza!

Premiile sunt:

  • Locul I – 1024 ron si o licenta Bitdefender Total Security 2011 pentru fiecare membru din echipa
  • Locul II – 768 ron si o licenta  Bitdefender Internet Security 2011 pentru fiecare membru din echipa
  • Locul III – 512 ron si o licenta Bitdefender Antivirus Pro 2011 pentru fiecare membru din echipa

 

Siteul evenimentului: olympics.eestec.ro