edc

Embedded Design Conference

Posted on Posted in Evenimente, Portofoliu
Data desfasurare: 17 – 29 Aprilie 2012

 

Te pasioneaza electronica si vrei sa fii la curent cu noile tehnologii din domeniu? Esti student, dar inca nu ai avut ocazia de a-ti testa abilitatile si cunostintele? Te intereseaza sa intri in contact cu cei mai importanti furnizori de echipamente electronice si biomedicale? Iti doresti o cariera de succes sau pur si simplu te pasioneaza domeniul?

Avand in vedere ritmul rapid de dezvoltare a solutiilor embedded, intretinut de patrunderea tehnologiei in fiecare strat al societatii si pornind de la nevoia tot mai mare de specialisti IT cn acest domeniu, eeStec Bucuresti are prilejul de a anunta workshop-ul Embedded Design Conference destinat studentilor din Romania si din strainatate, ce doresc sa dobandeasca si sa aprofundeze cunostinte in domeniul embedded, cu orientare, la aceasta editie, pedomeniul medical.

Evenimentul se va desfasura pe o perioada de 2 saptamani, timp in care participantii vor avea ocazia sa asiste la conferinte sustinute de reprezentanti ai principalelor companii din domeniu, sa participe la dezbateri pe diverse teme propuse in cadrul acestora, sa viziteze sediul partenerilor principali ai evenimentului si sa implementeze cunostintele acumulate, in realizarea unor aplicatii practice pentru telemedicina. Nu am uitat nici de programele de socializare prin care participantii vor putea cunoaste elemente semnificative din cultura romaneasca, fiind organizate evenimente precum “Seara internationala”, concursuri de tip “City Rally” prin care se vor vizita principalele obiective turistice ale municipiului Bucuresti, dar si excursii pe Valea Prahovei si zona Brasovului.

In timpul evenimentului, studentii vor avea oportunitatea de a lua legatura cu firmele partenere in eventualitatea unei colaborari pe plan profesional prin programe de internship sau recrutare pentru pozitii vacante. De asemenea vor putea intra in contact cu profesori, ingineri si specialisti care le vor impartasi din experienta lor profesionala.

Embedded Design Conference este un eveniment destinat studentilor din centrele universitare cu profil electric si electronic atat din Romania cat si din tarile din Europa unde activeaza EESTEC.

In urma workshop-ului, intentionam sa punem bazele unei comunitati online prin implementarea unei platforme open source pentru dezvoltare de firmware si hardware in domeniul embedded ce va aduce laolalta studenti, companii si membri ai mediului academic.

 

 

embedded.eestec.ro