logo-eestec

IDEA

Posted on Posted in Evenimente, Viitoare

Perioada de desfășurare: 21.11 – 25.11.2018

Locație: Universitatea Politehnică din București

Număr de participanți: 35

 

Descriere:
Evenimentul de business vine ca răspuns în urma necesității studenților din facultățile cu profil tehnic de a-și satisface nevoia de independență și eliberare din zona de confort oferită de mediul academic. De aceea, studenții doresc să devieze de la calea corporatistă pentru a-și satisface dorința de dezvoltare antreprenorială.
Astfel, evenimentul nostru vine în întâmpinarea unor asemenea studenți din diverse universități din București, oferindu-le oportunitatea de a-și însuși abilități necesare în gestionarea unui business, de a învăța din experiența diverșilor traineri & speakeri și de a acapara cunoștințe relevante pentru pornirea și continuarea unei idei de tip Start-up.

 

Temă și structură:
Evenimentul are scopul de a livra participanților un set de cunoștințe tehnice și o gamă de abilități de tip hard & soft necesare construirii și gestionării unei afaceri proprii de tip Start-up. Publicul țintă pe care-l avem în vedere este reprezentat de studenți care nu au luat încă decizia de a fi antreprenori și care își doresc să experimenteze latura aceasta de self-management.
Participanții vor aplica individual la eveniment, însușindu-și o serie de noțiuni și abilități din diverse training-uri, pe care le vor pune apoi în practică în timpul unor perioade de lucru denumite “working sessions”. Evenimentul se va desfășura pe o perioadă de 5 zile: prima zi soluționându-se prin identificarea unor probleme și a unor rezolvări în contextul pieței românești. Apoi vor urma 3 zile de training-uri și work session-uri cu scop de transfer de know-how, urmate de ultima zi în care accentul cade pe ideea de construire și livrare al unui pitch.