ssa

Soft Skills Academy 4

Posted on Posted in Evenimente, Portofoliu

Soft Skills Academy 4

Soft Skills Academy este un eveniment apărut în urma unei analize de nevoi în rândul studenților, înainte ca aceștia să intre pe piața muncii. O mare parte dintre studenți consideră că pregătirea în sfera aptitudinilor interspersonale este insuficientă, această latură afectându-le în mod negativ viitoarea carieră.

Conceptul de Soft Skills Academy a fost creat cu scopul de a le dezvolta studenților abilitățile de comunicare și de soluționare a problemelor, necesare unei cariere de succes.

Evenimentul s-a desfasurat in perioada 3-7 aprilie, in biblioteca UPB, Soft Skills Academy 4 a reunit o serie de traininguri organizate în 2 module:  

         1. Personal Development

  1. Career Development.

La evenimentul nostru s-au inscris in jur de 160 de studenti, dintre care 60 din acestia au fost selectati sa participe. La fiecare training au participat in jur de 15-20 studenti.

Dezvoltarea cunoștințelor și competențelor studenților din Politehnica ,în domeniul dezvoltarii personale si al carierei, imbunatatirea abilitatilor acestora de comunicare si de solutionare a problemelor.