ssa

Soft Skills Academy II

Posted on Posted in Evenimente, Portofoliu

Data desfasurare: 24 – 29 Martie 2014

Soft Skills Academy 2 este un eveniment ce isi propune sa puna fata in fata studentii din Bucuresti aflati in anii terminali de studiu cu un grup de traineri bine pregatiti pentru a le oferi tinerilor un pachet de educatie complementara, esential in inceperea unei cariere de succes.

Structurat in doua module, evenimentul ofera participantilor sansa de a-si dezvolta si imbunatati abilitatile “soft” precum si cunostintele in domeniile management si vanzari, pe care angajatorii pun din ce in ce mai mult accent. Leadership, lucrul în echipa, personal branding, time management, tehnici de negociere, abilitati de influentare si comunicare, tehnici de vanzare sunt doar cateva dintre lucrurile care fac diferenta intre o cariera obisnuita si una de succes.

 

Program:

24 martie

– Corina Durlescu, Senior Sales Manager, Digital Energy, despre Pesonal Branding;

-Adriana Mircea, Market Development Manager SEE, din partea General Electric, despre “Creative Thinking”.

25 martie:

-Adrian Cioraianu, Business Development Manager in cadrul Intel Corporation, despre “Tehnici de negociere”;

-Cristian Secu pentru trainingul “The Art of Questioning”

26 martie (trainingurile au avut loc la sediul P&G):

-In cadrul modulului de Comunicare, Chris Callagan, IWS Manager a vorbit despre Tehnici de Negociere;

-In cadrul modulul de Problem Solving, Marshall Parsons, Engineering Manager a tinut trainingul de Conflict Management.

27 martie:

-Participantii grupei de Problem Solving au invatat despre Emotional Intelligence, la sediul Centrului de Consiliere si Orientare in Cariera, alaturi de Oana Calarasu si Simona Neagu.

-In cadrul modulului de Comunicare, Iulian Penescu, Managing Partner Dynamic Learning, a sustinut un training despre tot ceea ce inseamna Feedback.

 

28 martie:

-Grupa de Comunicare a reusit sa-si invinga teama de vorbit in public sub indrumarea Cristinei Otel, Training Manager.

-In acelasi timp, participantii din grupa de Problem Solving au invatat cum sa acorde, dar si cum sa primeasca feedback, ajutati de Gina Radu, Sr Training Coordinator.

 

29 martie:

-Sorina Campean si Catalina Rata, din partea Aspen Institute Romania, ne-au ajutat sa ne cunoastem mai bine si au incercat sa cultive in fiecare dintre noi spiritul de leader, prin exercitii practice si discutii libere.

 

Sponsori: Intel;

Parteneri Academici: P&G, Oracle, Institutul Aspen Romania, General Electric, Dynamic Learning, Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera;