IT Smart Systems

Posted on Posted in Stiri

IT Smart Systems si de<code>IT 2

IT Smart Systems este o companie romaneasca de IT cu 100 de angajati. Lucreaza cu produse enterprise impreuna cu multe companii mari din Romania, oferindu-le servicii inovatoare si de calitate.

Ei se implica alaturi de noi dpdv academic in realizarea proiectului de<code>IT 2. Daniel Slavic, Managerul echipei de SelfCare &Mobility din companie ne va fi mentor in saptamana 7-11 mai in cadrul proiectului.

In momentul de fata ISS este un IT System Integrator ce ofera solutii inovatoare in domeniile Business Integration, Web & Mobile development si IT Security, partener de incredere si constant al IBM, Oracle si Symantec.

Cristi Barbu, CEO-ul ISS spune ca sunt sanse foarte mari ca orice roman sa foloseasca cel putin o data pe zi ceva dezvoltat de ISS in cei 16 ani de activitate: ca isi verifica minutele disponibile, interogheaza un bancomat, dau comanda de taxi, isi alimenteaza masina sau altele.

Au centre de dezvoltare in Bucuresti si Chisinau si parteneri de afaceri in Europa (Austria, Elvetia, Finlanda, Slovacia, UK) si SUA. Lucrand cu produsele software de referinta ale partenerilor mentionati anterior au reusit ss realizeze proiecte enterprise de mare anvergura si au in prezent o carte de vizita bogata in proiecte IT in Telecomunicatii, Finante-Banci, Utilitati si Retail.

Dezvoltarea se face in Java, iOS, Android sau alte limbaje proprietare (in functie de echipa si proiect), iar oamenii spun ca ISS este o scoala foarte buna, nu doar ca te dezvolti dpdv tehnic, devenind un bun specialist, insa implicandu-te in proiecte vei invata foarte multe despre coordonare, lifecycle de proiect, gestionarea unui client si gasirea de solutii inovatoare.

Daca vrei sa aflii mai multe despre ei si rolurile disponibile, poti intra pe pagina lor de cariere: http://www.itsmartsystems.eu/cariere.html

ISS