Mai mult decat o pizza – garantia calitatii!

Posted on Posted in Stiri

Mai mult decat o pizza – garantia calitatii!

 

V-ati intrebat vreodata ce primiti la fiecare comanda de pizza de la Domino’s? Asta pe langa blatul facut de la zero special pentru fiecare zi de livrari, pe langa sosul facut zilnic din rosii proaspete, si pe langa toppingurile de cea mai buna calitate. Aici ne mandrim cu mozzarella ce nu contine decat grasimi naturale, prezente in mod obisnuit in produsele lactate de buna calitate, in pepperoni facut dupa reteta consacrata americana, legume proaspete si carne de pui care a trecut de cele mai riguroase cerinte.

Cine este client fidel Domino’s cunoaste deja ofertele atractive si reducerile practicate prin comenzile online. Cine are norocul de a avea un restaurant Domino’s in apropierea casei sau a serviciului, stie de ofertele speciale pentru carry out. Si cine a ales sa sarbatoreasca cu noi zile onomastice sau alte ocazii speciale, stie sa se astepte la surprize placute din partea noastra.

Domino’s este lider mondial in livrare de pizza si este un nume de casa pentru milioane de consumatori convinsi deja de calitatea produsului nostru. Asteptam in continuare comenzile voastre la numerele de telefon cunoscute, online si prin aplicatie!