Oferte Domino’s Pizza

Posted on Posted in Stiri

Oferte de prânz pentru studenți? Pizza la evenimente speciale de coding? Da! De la Domino’s!

Cum ar putea ofertele de prânz pentru studenți de la Domino’s să te inspire și să te ajute să te lansezi într-o carieră în programare? Pentru că așa te poți antrena mai bine pentru un eveniment de coding de la care nu poate lipsi nici un viitor programator care se respectă. Astfel, cât timp aștepți comanda de pizza, te poți gândi că la anul poate o vei aștepta din scaunul unui programator, din toiul unei competiții de codare de top. Te poți imagina discutând cu reprezentanți ai unora dintre cele mai mari companii din țară și creând o rețea de contacte, totul în jurul unei pizza la EESTEC Olympics.

Ce este EESTEC?

EESTEC Bucharest este parte a organizației europene, Electrical Engineering STudents’ European Association. Fondată în Olanda în 1986, asociația are ca scop „promovarea, stabilirea și dezvoltarea contactelor internaționale și a schimbului de idei dintre studenții de la facultăți cu profil electric.” În prezent, în jur de 54 de universități din Europa sunt înscrise în EESTEC. La nivel local, EESTEC Bucharest organizează frecvent workshop-uri și schimburi de experiență între studenții mai multor țări, seminare interactive și weekend-uri motivaționale. Important de menționat este parteneriatul cu diverse mari companii care și-au deschis procesul de recrutare și care organizează seminare cu studenții înscriși în asociație.

Ce este EESTEC Olympics?

EESTEC Olympics este un maraton de programare care durează 24 de ore. Nu e de mirare că toată lumea este interesată de oferte de prânz pentru studenți. Veteranii îl cunosc ca un hackathon și știu că vine cu premii consistente în bani pentru primele trei locuri și cu posibilitatea de a interacționa cu reprezentanți ai marilor companii, interesați de recrutarea tinerilor încă dinainte să termine facultatea. În paralel cu maratonul de programare, există posibilitatea de a participa la side-challenges de 6 ore, dedicate unor companii mari.

Domino’s – sponsor al pauzelor de masă și de bună-dispoziție

Din dorința de a lua parte la un eveniment care încurajează studenții de profil tehnic să își dezvolte abilitățile într-un cadru cât mai competitiv, Domino’s s-a oferit să sponsorizeze evenimentul cu pizza pentru participanți. Și nu este de mirare că și celelalte oferte de prânz pentru studenți vor face cu ochiul. Ne face plăcere să știm că putem contribui la susținerea și dezvoltarea unui eveniment mai mult decât util, atât pentru studenți cât și pentru industrie.

Domino’s și celelalte oferte de prânz pentru studenți

Iar dacă încă nu v-ați mișcat destul de repede pentru a fi deja înscriși în hackaton, aveți șansa să o faceți la anul, și să vă bucurați atunci de catering din partea Domino’s. Dar să știți că aveți acces la același tratament din partea noastră cât timp încă sunteți în pregătiri. Aveți pizza Margherita medie cu oricare 2 topping-uri la alegere, la numai 20 de lei, sau cartofi, salată și un suc răcoritor, la 23 de lei. Dați comanda, codați, mâncați, codați, a doua zi, repetați. Anul viitor, vă puteți bucura de pizza Domino’s în timpul maratonului. Până atunci, vă puteți antrena cu oricare din aceste oferte de prânz pentru studenți sau orice alt tip de comandă de la Domino’s.